Reading

Selma geeft persoonlijke consulten en groeps consulten (huiskamersessies). Als medium werkt ze intuïtief en heeft de gave om je aura te lezen en contact te maken met gene zijde, overleden dierbaren,  gidsen en Engelen.

 

Bij een reading stem ik mij af op jouw aura. Afhankelijk van de wens kan een psychic reading of een mediumship reading gegeven worden.

Bij een psychic reading “lees” ik de informatie die aanwezig is in jouw aura. In dit energieveld, de blauwdruk van jouw leven, huist het heden, het verleden en je toekomst. Het geeft o.a. je potentie, je valkuilen, ego en levensuitdagingen aan.

Zo komen bij een psychic reading bijvoorbeeld de karakter-eigenschappen, (on)bewuste emoties, gevoelens en gedachtepatronen naar voren. Dat wat er in het leven speelt. Het is geen toekomstvoorspelling. Iedereen is vrij en altijd in staat om eigen keuzes te maken en richting te kiezen in het leven.

Het doel van een psychic reading is om helder te krijgen hoe iemand in het leven staat en welke uitdagingen en obstakels dat met zich meebrengt. Bijvoorbeeld waar diegene het afgelopen jaar fysiek, emotioneel en spiritueel stond.

Wanneer je vragen hebt over jezelf, je omgeving of situaties kan een psychic reading antwoorden geven. Bijvoorbeeld in onderstaande situaties:

Je zit niet lekker in je vel en je wil graag weten hoe je jezelf weer positief kan neerzetten en zien; Je wil weten wie je bent; Of je hebt een klein duwtje in de juiste richting nodig;Je bent altijd erg gevoelig geweest en wil meer weten over je eigen spiritualiteit en graag weten waar jouw potentie ligt.

Kortom, een psychic reading kan helpen om de eigen toekomst, heden en verleden in een ander daglicht te zetten en inzicht te geven in jezelf, je eigen ik.

 

Een mediumship reading -Spirit contact- gaat verder dan de persoon. Tijdens een mediumship reading wordt er contact gemaakt met overledenen. Hierbij kunnen karaktereigenschappen naar voren komen, maar bijvoorbeeld ook de fysieke gesteldheid van de overledene van voor, tijdens of na het overlijden. Hetgeen naar voren komt wordt bepaald door de overledene zelf.  Een persoonlijke boodschap, een bevestiging of het ophalen van een herinnering behoren ook tot de mogelijkheden.

Een mediumship reading kan op deze manier helpen in het rouwproces.