Over mij

Mijn naam is Selma Oppedijk (45), Medium , Meditatiecoach en Spiritueel Healer.IMG_zwartwit lach

De gave spiritueel medium heb ik al van mijn geboorte en gaat ook ver terug in de geschiedenis van mijn familie, naast het geven van spirituele consulten, geef ik met enthousiasme les aan kinderen en volwassenen die nog dagelijks de positieve effecten van het mediteren ervaren en geef ik intuïtieve persoonlijke ontwikkelings cursussen en workshops.

Als kind vond ik het lastig om met mijn gave om te gaan en ik leerde al snel luisteren naar mijn intuïtie en stond in goed contact met mijn gidsen. Samen met hen ontdekte ik de kracht van het mediteren. Dit deed ik al van kinds af aan heel natuurlijk, maar toen wist ik nog niet dat het zo heette. Ik vond het heerlijk om op mijn kamer te zitten en weg te dromen en spirituele reizen te maken samen met mijn gidsen en voelde mij daardoor vrij en ontspannen.

Sinds mijn 18e ben ik me gaan verdiepen in het spirituele leven. Door te luisteren naar mijn innerlijke stem werd mij duidelijk dat ik mijn kennis op spiritueel gebied wilde ontwikkelen en verrijken. Ik ben toen de opleiding spiritueel therapeut gaan volgen. Hier leerde ik veel over Chakras, Aura’s, Energieën en andere technieken. Daarnaast heb ik diverse workshops gevolgd en de opleiding tot Reiki Master afgerond.

Mijn gave om meditaties te creëren en op te zetten is sterk ontwikkeld.  De meditaties worden na een kort-intake gesprek persoonlijk afgestemd op de behoefte van de cursist(en).

Mijn mediumschap heeft ook niet stilgestaan. Alhoewel ik een sterk ontwikkeld intuïtief vermogen heb, vind ik het belangrijk om mij ook extern te ontwikkelen en te scholen op het gebied van Mediumschap. Het Artur Findley college in Engeland is een plek waar je les krijgt van vooraanstaande mediums van de wereld. Ik heb o.a. les gehad van Sandie Baker, Eileen Davis, Janett Marshall, Colin Bates, Matthew Smith en Leah Bond.

In Nederland heb ik diverse Workshop gevolgd, van Sandie Baker en Scott Milligan. Dit zijn Engelse mediums die les geven in het mediumschap, Trance healing en Trance.